Doğaya saygılı ürünler derken?

Afterweare olarak doğaya önem veriyoruz, ona saygı gösteriyoruz! Atıklarımızı çöplere atmıyoruz ve geri dönüşüme destek oluyoruz! Günümüzde çöp diye çöpe attığımız bir çok materyal geri dönüştürülebilir! Dünya'mız büyük tehlike altında ve ona hayat vermek için birey olarak herkese bir görev düşüyor. Geri dönüşüm hakkında siz de bilgi sahibi olun ve doğaya katkıda bulunun! 

 

Afterweare olarak atıklarımızı ayrıştırıyoruz ve mümkün olduğunda kullandığımız tüm materyalleri sürdürülebilir ve geri dönüştürülebilir olanlardan kullanıyoruz. Üretimlerimizde kullandığımız organik ve sürdürülebilir pamuklardan üretilen kumaşlar ve paketlemelerimizde kullandığımız sürdürülebilir maddeler ile içinde bulunduğumuz sektörün atıklarını azaltmak ve sürdürülebilir bir çalışma şekli sağlamak için çalışıyoruz. 

 

Sizlerin de atıklarınızı ayırmanız ve onları en yakın geri dönüşüm merkezlerine bırakmanızı rica ediyoruz. Buna özen gösterin. Dünya'mızın bize ihtiyacı var ve hayat vermek istediğimiz doğaya aslında onun ihtiyacı olduğu için değil, bizim ihtiyacımız olduğu için bunu yapıyoruz! Sağlıklı olmayan bir doğada yaşamamız mümkün değil!

Leave a comment